André Rodijk uit Vaassen

André Rodijk is sinds 2009 eigenaar van het bedrijf Rodijk Luchtkanalen www.rodijkluchtkanalen.nl. In het bedrijf Rodijk Luchtkanalen worden o.a. luchtkanalen gemaakt voor bedrijven. De luchtkanalen worden gebruikt in bedrijven, zoals horeca, winkels, hotels en scheepvaart.

Naast Rodijk Luchtkanalen is André in 2018 het bedrijf Industriële Tafelpoot, www.industrieletafelpoot.nl gestart.

Hoe is dit bedrijf ontstaan? André is een doener en heeft een creatieve geest. Hij maakt graag mooie dingen voor in huis of in de tuin. Zo ontstond het idee bij André tafelpoten te maken, maar dan wel anders dan de tafelpoten die al bestonden. Alles met de hand gebogen en gelast, want aan standaardprofielen doet André niet. Het moet echt handwerk zijn. Niet zoals de bouwmarkt kwaliteit of made in China. Kwaliteit en een mooi origineel product dat is wat André maakt.

De naam Industriële Tafelpoot laat je in eerste instantie denken dat het bedrijf enkel originele tafelpoten maakt in de vorm van cijfers en letters. Dit was het eerste product wat André bedacht, maar hierna volgende al snel de vuurkorven en maatwerk in opdracht van klanten.

Wil je een mooie vuurkorf, tafelpoot of heb je bijvoorbeeld een artikel op een internetsite gezien en vraag je je af of het door André voor je gelast kan worden? Neem dan contact met André op en vraag naar de mogelijkheden.