Vuurkorven van André Rodijk uit Vaassen

Het is een manier van leven, genieten van het buiten zijn het hele jaar door! Heerlijk buiten zitten rond een verwarmende vuurkorf. In de zomer als de avonden lang zijn en de temperatuur langzaam kouder wordt. Als de winter zich weer aandient geeft de vuurkorf ook genoeg warmte af om rondom de vuurkorf te kunnen zitten.

Wil je in jouw tuin ook een mooie vuurkorf om warmte mee te creëren? Een vuurkorf waarvan jezelf het ontwerp hebt gemaakt? Genieten van dat wat je zelf hebt ontworpen! Dat kan!
Er is veel mogelijk. Echt heel veel! Een vuurkorf die anders is! Uniek en origineel zijn de vuurkorven van André. Er is er maar 1 van, omdat het jouw eigen ontwerp is. Geen bouwmarkt kwaliteit of made in China, maar kwaliteit en originaliteit. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan je favoriete sportclub, lievelingsdier, drankje of de initialen van je geliefde. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Jarenlang genieten van je eigen ontworpen vuurkorf. André maakt de vuurkorf voor je!

De vuurkorven van André worden van gehard staal gemaakt. Dit zal na verloop van tijd gaan roesten. Door het roesten worden de vuurkorven alleen maar mooier.
De vuurkorven die op de site staan zijn showmodelen of opdrachten van klanten.

Specificatie van de vuurkorf voorbeelden op onze site:

Breedte: 60 cm
Hoogte: 72 cm
Materiaal: staal, circa 3 mm dik
Gewicht: 48 kilo
Prijs: € 299,- inclusief BTW

Wil je liever een grotere, bredere, hogere vuurkorf? Of een vuurkorf van Cortenstaal?
Of stook je liever met pellets i.p.v. hout?

Neem gerust contact op met André om de mogelijkheden voor jouw eigen vuurkorf te bespreken.