Wat zijn de afmetingen van de tafelpoten?
Alles wordt in 10 x 10 , 50cm breed en 74cm hoog gefabriceerd. Dus 2 letters samen is gelijk aan 1 meter.

Hoe zien de lasnaden er voor mijn tafelpoten uit?
Wij leveren enkel maatwerk en hand gelast materialen. Hierdoor kunnen er oneffenheden zijn in de naden. Dit maakt uw product dan ook uniek en authentiek.

Hoe zit het met de stabiliteit van de tafelpoten?
De tafelpoten worden voor zogenaamde blokletters gefabriceerd. Dit is ook noodzakelijk voor de stabiliteit. In veel gevallen wordt er dan ook gekozen om een combinatie van letters en/of cijfers. Dit zorgt voor extra stabiliteit. Bij een enkele letter of cijfer valt je tafel om!

Zit er bevestigingsmateriaal aan de tafelpoten?
Ja, wij leveren de tafelpoten inclusief bevestiging voor een blad. Bouten worden niet meegeleverd, omdat dit per blad varieert.

Kan ik de tafelpoten laten coaten?
Ja, die mogelijkheid bieden wij ook. Standaard worden de tafelpoten in blank ijzer geleverd. Eventueel is het poedercoaten tegen een kleine vergoeding te verzorgen. Bijkomende kosten zullen altijd in overleg met de opdrachtgever zijn.

Een unieke tafelpoot of vuurkorf?!
Wil je aan je “eigen” unieke tafel zitten met initialen van je geliefde, kinderen, ouders, opa’s / oma’s of misschien wel van de sportclub waar je fan van bent?
Wij vervaardigen handgemaakte unieke industriële tafelpoten in cijfers en letters. Je hoeft alleen maar rekening te houden met blokletters en combinaties van letters en/of cijfers, wij maken het!
Door gebruik te maken van blank ijzer, wordt er een industriële look gegeven en is het tevens uniek!